Referencer

Kursus i forretningsudvikling

”Som ejer af Talentmatch ser jeg det som en gave at samarbejde med Birgitte. Hun har en imponerende evne til at skabe et på samme tid trygt og inspirerende læringsrum, der giver deltagerne lyst og mod til at kaste sig over arbejdet med strategi og forretningsudvikling. “. 

Michael Reinholdt Rejmer, stifter af Talentmatch

”Birgitte kom med den værdifulde faglighed, som vi manglede på vores rejse mod at blive mere målrettede og relevante i vores kommunikation. Den teoretiske og praktiske viden, hun kom med, bruger vi i dag aktivt i vores arbejde. Birgitte er meget behagelig at arbejde sammen med, og jeg kan varmt anbefale hende til andre virksomheder“. 

Lars Glowienka, CSO, kaastrup|andersen a/s

Med sikkerhed og grundighed formidler Birgitte Iversen klart og tydeligt sine budskaber. Hun hjælper til at skabe nye indsigter og en klarere retning for deltagerne og deres virksomheder“. 

Stine Daugaard, faglig konsulent, Dansk Journalistforbund

Birgitte forstod hurtigt hvad vores behov, budskab og mål er med INKU. Dette fik hun omsat på en meget nærværende og effektiv måde. Vi er meget tilfredse og stolte af resultatet, og vil bruge Birgitte ved fremtidig behov“. 

Sanne Haaning, administrerende direktør, Institut for Kompetenceudvikling

Birgitte er en stor hjælp i vores hverdag, og samarbejdet betyder, at vi kan koncentrere os om det, vi er bedst til. Birgitte hjælper os med at holde den røde tråd i vores kommunikation, og selvom vores produkter og projekter er meget komplekse, så er processen med hende altid nem og ligetil“. 

Mie Ingerslev-Buchholtz, Customer Value Coordinator, JO Hydraulics

”Samarbejdet med Birgitte Iversen fra RETNING har ført til et professionelt kommunikationsudtryk, der efter vores ønske adskiller sig fra det normale i branchen. Hun har fra starten forstået, hvad vi ville, og i hele processen været med til at sikre, at vi nåede vores mål; at få en skarp profileret kommunikationsstrategi” 

Niels Erik Petersen, Grundlægger og partner, SolutionHouse

”Samarbejdet med RETNING har betydet, at vi kan samle vores fulde energi og engagement om den psykologfaglige opgave. Vi har nu en kommunikationsplan, som sikrer, at vi alle husker at gå i samme retning”

Marianne Schøler, Psykolog og ejer af UngLiv.dk

”Birgitte Iversen har en høj grad af forretningsforståelse, der har gjort, at hun har bidraget effektivt til løsningen. Hun har formået – gennemgribende – at forandre virksomhedens kundetilgang. Fra at fokusere på systemer og funktionalitet, til et fokus på brugerbehov og menneskene bag. Jeg giver hende min uforbeholdne anbefaling”

Lars Hegaard, Adm. direktør, IntraNote A/S

”Forløbet har været meget udbytterigt og tiden er givet godt ud. 

Vi er blevet synlige for dem, vi gerne vil nå, og den nye profil har også gjort det lettere at rekruttere nye, dygtige medarbejdere, som kan bidrage til vores fortsatte vækst”

Jacob Ryssel, CEO, Andersen & Stender A/S

“Vi har i en længere årrække samarbejdet tæt med Birgitte Iversen og RETNING. Bl.a. ved tilrettelæggelse af workshops og afdækning af kommunikationsstrategier for vores kunder. Birgitte løser også tekstopgaver for os – og hun er superskarp til at finde ind til de rette budskaber og tone of voice”.

Lone Storgaard, direktør og ph.d., DESIGN CONCERN

”Birgitte Iversen forstod virkelig, hvad vi havde behov for, og kommunikationsplanen hjalp os til at blive afklarede, så vi nu ved, hvordan vi skal prioritere vores ressourcer. Samarbejdet er rigtig positivt og jeg vil til enhver tid anbefale hende”

Niels Svoldgaard, Partner and Director, Sales & Marketing Darø A/S

”Det giver meget værdi at samarbejde med Birgitte Iversen, fordi man får hjælp til at få kernekompetencen på plads. Det bliver tydeligt, hvem virksomheden skal kommunikere til – og hvordan det skal gøres. Derfor er samarbejdet en vigtig proces, som understøtter virksomhedernes arbejde med at øge salget”

Susan Winther, Direktør, Susan Winther A/S

“Hos MP Denmark har vi ændret fokus fra at være en traditionel strømpeproducent til at være markeds- og kundeorienteret. I processen har vi samarbejdet tæt med RETNING og Design Concern og udviklet ny kommunikationsplatform, nyt navn, ny identitet med et tidssvarende logo samt et responsivt site og videoer.

Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer. Det har skabt stor attention i markedet, nu er vi på forkant – også på det digitale område”

Morten Bundgaard, CEO, MP Denmark

”Birgitte Iversen har virkelig ramt spot on ift. til hvad vores netværk havde brug for i form af en klar retning for kommunikation.

Hun er rigtig god til at samle trådene i opsummerede pointer samt give input og værktøjer, som vores netværk kan arbejde videre med. Vi har på meget kort tid fået et maksimalt udbytte, der bidrager positivt til udviklingen af vores netværk”

Vi vil give de varmeste anbefalinger til RETNING.”

Henrik Sehested Vammen, Junior Chamber Silkeborg

”Det var berigende at arbejde sammen med RETNING fordi de tænkte sammen med os i processen. Birgitte Iversen kender vores organisation rigtig godt, og fungerede derfor som en medspiller, der bød ind med pointer med baggrund i det kendskab. Samtidig kunne RETNING komme med inputs udefra og stille kritiske spørgsmål til vores præsentation af os selv og til materialet”

Ingrid Søe, uddannelses- og forskningschef, VIA Design

“Birgitte Iversen leverede et troværdigt og engageret stykke arbejde og var med til at spore os ind på at få lavet en god hjemmeside, som er informativ, og opfylder vores krav. Derudover var hun med til at udvikle os og skubbe til os i forhold til kommunikation”

Jacob Skotte, Salgsdirektør, 2LP A/S

“Gennem vores samarbejde med Birgitte Iversen har vi fået ”taget hul” på arbejdet med LinkedIn og har samtidig fået defineret en klar strategi for hvorfor, til hvem og hvordan. Vores virksomhed på kort tid blevet en langt mere synlig spiller på LinkedIn, og har allerede høstet de første markedsføringsmæssige fordele”

Camilla Rosenkrantz, Digital forretningsudvikling, Marius Pedersen A/S

“Det er vigtigt for os at sende signaler til omverdenen, som tydeligt kommunikerer, hvad E+N Arkitektur står for. Da tegnestuen skiftede navn, ville vi derfor have en professionel samarbejdspartner til fremadrettet at hjælpe os med denne del. Birgitte Iversen har været god til at forstå vores virksomhed og på baggrund heraf lave en handlingsorienteret kommunikationsstrategi”

Jesper Back, Arkitekt m.a.a. / Partner E+N Arkitektur A/S

“ Vores samarbejde med Birgitte Iversen har været udbytterigt, fordi hun har indgående viden om vores målgruppe – bolig- og beklædningsvirksomheder – og derfor både kan være sparringspartner på det kommunikationsstrategiske plan og i de konkrete aktiviteter” 

Betina Simonsen, Direktør, Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning

”Det er nemt at samarbejde med Birgitte Iversen. Jeg var overrasket over, hvor let det hele gik”

Svend Christensen, Direktør, Karup Partners

“Leveringsdygtighed og engagement karakteriserer samarbejdet, ligesom en skarp pen hver gang har leveret de resultater, vi ønsker. Det er et samarbejde, hvor pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen”

 Hanne Troels Jensen, Videncenterchef, Creative Business Center, TEKO Design + Business

”Vi har haft kæmpe glæde af RETNINGS arbejde. Mange har tilkendegivet, at de har læst om vores produkter, og det skyldes de gode historier i pressen. Vedholdende og professionelt arbejde hos Birgitte Iversen har betydet, at vi er trængt langt ind i medieverdenen med vores sager og fået omtale i medier, som er helt usædvanlige i vores branche“

Henrik Ussing, Udviklingschef, Wimex

“Vi har fået løst vores opgave med nye brochurer hos RETNING til fuld tilfredshed.  Brochurerne har ramt det udtryk, som vi gerne vil sende ud til nuværende og fremtidige kunder om vores virksomhed

Rikke Pedersen, Økonomiansvarlig, VVS og GAS Experten

“For os er det vigtigt at kommunikere gennem pressen. Derfor har vi igennem flere år samarbejdet med Birgitte Iversen, som har været dygtig til at få budskaberne formidlet videre og via aktiv opfølgning sikret os en kontinuerlig omtale i både fag- og nyhedsmedier. Vi er derfor meget tilfredse med samarbejdet”

 Betina Simonsen, Direktør, Development Centre UMT

”Vores ønske med samarbejdet med Birgitte Iversen var pressearbejde, for at synliggøre dansk design og arkitektur på verden største designmesse.  Resultatet var omtale af messen og de deltagende danske designere i en række danske og internationale medier”

Mødeadresse Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email birgitte@retning.dk 

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.