Klippekort

Du køber – jeg leverer

For dig, der vil have let adgang til hjælp i hverdagen

Hvis du vil indgå et Makkerskab eller bruge mig som kommunikationskonsulenttekstforfatter eller sparringpartner – så køber du klippekort som passer til det antal timer, du har brug for. Lad os tales ved, hvis du er i tvivl om antallet. 

Ved at betale forud har du altid snor i dit budget. Samtidig har du let og hurtig adgang til hjælp, da vi allerede har gang i et samarbejde.

Kurser og kommunikationsstrategiske forløb for ledergrupper sælges til faste priser og indgår ikke i klippekorts-ordningen. 

 

Vælg klippekort:

 

Klippekort 4 timer - tekstforfatter timepris

Klippekort 4 timer
4.400 + moms
(Timepris 1100,-)

Klippekort 10 timer - tekstforfatter timepris

Klippekort 10 timer
9.900 + moms
(Timepris 990,-)

Klippekort 15 timer - tekstforfatter timepris

Klippekort 15 timer
13.350 + moms
(Timepris 890,-)

Klippekort 25 timer - tekstforfatter timepris

Klippekort 25 timer
21.000 + moms
(Timepris 840,-)

Klippekort 50 timer - tekstforfatter timepris

Klippekort 50 timer
39.500 + moms
(Timepris 790,-)

PT KUN EFTER AFTALE

Pga. fyldt kalender kan klippekort ikke købes online i øjeblikket. Kontakt mig på birgitte@retning.dk hvis du har et behov – så finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig.

Sådan kan du bruge dit klippekort

Fordelen ved en ekstern ressource er, at du kun betaler for effektiv tid – og slipper for at tænke på pension, feriepenge og så´n.
For flere af mine kunder er jeg en ’kollega i kulissen’, der supplerer med praktisk hjælp i travle perioder og faglige råd i hverdagen.

Klippekort kan bruges til rådgivning og tekstarbejde, alt efter hvad du har behov for.

Fx kan jeg skrive en ny tekst til dig, eller du kan få et hurtigt råd, hvis du selv er kørt fast i noget, der skal nye øjne på. Det kan også være, at vi i en periode har et mere omfattende strategisk samarbejde.

Så snart du har købt klippekortet, er jeg klar til at hjælpe dig med dine opgaver.

Ved køb får du tilsendt et link, så du løbende kan følge med i tidsforbruget. Klip registreres pr. påbegyndt kvarter. En time svarer derfor til fire klip. Udover selve opgaveløsningen, registreres telefonsamtaler og mail-håndtering også som forbrugt tid.

“Hva´ sku´ det være?”

Jeg prioriterer højt at servicere mine kunder hurtigt. Du har betalt for en ydelse, og kan derfor forvente at få den leveret snarest – eller få besked om, hvornår opgaven er klar. Jeg tilstræber at besvare mails samme dag, eller senest inden for 24 timer på hverdage.

Jeg arbejder som udgangspunkt alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00. Kontoret er lukket i weekender og helligdage samt i skolernes ferier, med undtagelse af sommerferien, hvor RETNING holder lukket hele juli måned.

Betingelser

Klippekortet skal bruges senest et år efter købsdatoen. Ubrugte klip refunderes ikke.

Hvis du har en hasteopgave, som kræver min tilstedeværelse udenfor almindelig åbningstid, registreres klip med en faktor 1,5.

Der henvises i øvrigt til handelsbetingelserne.

Sparringspartner Birgitte Iversen hjælper ejere i små og mellemstore virksomheder med kommunikation og markedsføring

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for hjælp til valg af det rette klippekort for dig – eller hvis du har spørgsmål til muligheden.

 

Mødeadresse Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email birgitte@retning.dk 

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.