RETNING v/ Birgitte Iversen

Sparringspartner Birgitte Iversen hjælper ejere i små og mellemstore virksomheder med kommunikation og markedsføring

Birgitte Iversen, tekstforfatter og kommunikationsrådgiver

Ledere og medarbejdere, som vil forbedre deres virksomheds kommunikation. Det er  kunderne her hos RETNING.

Mit mål er at hjælpe jer med at øge salget. Sammen arbejder vi systematisk og målrettet med virksomhedens synlighed overfor de målgrupper, I gerne vil nå.

Min erfaring er, at mange er i tvivl om, hvordan de skal arbejde med kommunikation og markedsføring – og det forstår jeg faktisk godt.
For i dag er der så mange kanaler at vælge mellem. Det kan være svært at træffe de rigtige valg, når man ikke er fagperson. Min rolle er derfor at have indsigt i relevante muligheder, så jeg kan hjælpe med at optimere jeres salg og synlighed.

Ring til mig på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@retning.dk, hvis vi skal drøfte, hvordan jeg kan give dig og din virksomhed sparring om kommunikation.

Læs her, hvilke metoder jeg arbejder efter.

Læs her udvalgte referencer.

Lad os mødes på LinkedIn

 

Tekstforfatter og kommunikationsrådgiver 

Uddannelse:

  • Retorik & Kommunikation fra Aarhus Universitet
  • Journalisthøjskolen i Aarhus

Efteruddannelse:

  • Voksenpædagogik, Ålborg Universitet
  • Certificeret i Emotionelle Kundetyper®
  • Digital markedsføring og online communities

Min rådgivning er funderet i mere end 20 års erfaring med kommunikation og markedsføring, samt egen selvstændig virksomhed siden 2007.
Jeg har arbejdet med et væld af små og mellemstore virksomheder i tøj- og tekstilbranchen, træ- og møbelindustrien, byggeriet, it og en lang række produktionsvirksomheder.

Desuden har jeg i mange år løst opgaver for videns- og forskningsinstitutioner og her fået et stærkt netværk, som jeg trækker på for at give dig så god og kvalificeret en rådgivning som muligt:

  • Skribent på ’TEKO-analysen’ i otte år. Her har jeg interviewet og behandlet data fra interviews med flere hundrede ledere af især mellemstore virksomheder i livsstilsbranchen.
  • Siden 2012 beskikket som censor af Styrelsen for Forskning og Uddannelse på videregående uddannelser inden for kommunikation og markedsføring.


Er det nu, du skal have styr på kommunikation og markedsføring – én gang for alle?

Så ring til mig, Birgitte Iversen, på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@retning.dk

 

Kontor Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email info@retning.dk

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.