INKU

Udfordring

INKU, Institut for Kompetenceudvikling, er en nystartet virksomhed, der udbyder kurser og udviklingsforløb til private og offentlige organisationer.

De tre stiftere har ekspertviden fra sundhedssektoren og stor viden om at flytte mennesker til større trivsel, arbejdsglæde og stolthed.

Allerede fra starten var INKU bevidst om at fremstå professionelt. Derfor ønskede stifterne hjælp til at skrive tekster til hjemmeside og brochurer.

Løsning

Da INKU tog kontakt, havde de allerede lanceret deres nye hjemmeside. De havde selv arbejdet med teksterne, men syntes, at de brugte for lang tid uden at opnå det, de gerne ville.

Via et telefonmøde fik jeg viden om tankerne bag virksomheden. Desuden fik jeg tilsendt det materiale, som INKU selv havde arbejdet med. Ud fra dette lavede jeg mine bud på, hvordan INKU kan beskrive sine ydelser på en måde, som passer til målgruppen.

I samarbejde med virksomhedens eksterne grafiker fik vi desuden de nye brochurer på plads.

Resultat

Birgitte forstod hurtigt hvad vores behov, budskab og mål er med INKU. Dette fik hun omsat på en meget nærværende og effektiv måde. Vi er meget tilfredse og stolte af resultatet, og vil bruge Birgitte ved fremtidig behov”.

Sanne Haaning, administrerende direktør, Institut for Kompetenceudvikling.

INKU.dk

 

Mødeadresse:
Højbovej 1
8600 Silkeborg

Email info@retning.dk

CVR 30 10 82 80