Innovationsnetværket

Udfordring

Da Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning startede i 2009, ønskede direktøren en fast samarbejdspartner inden for kommunikation med indgående kendskab til bolig- og beklædningsbranchen. Innovationsnetværket skal fremme vækst og innovation i bolig- og beklædningsvirksomhederne, og der skulle derfor arbejdes både strategisk, taktisk og praktisk med kommunikation.

 

Løsning

  • Jeg udarbejdede en overordnet kommunikationsstrategi i samarbejde med organisationen.
  • Herefter kommunikationsplanlægning for de mange projekter, som Innovationsnetværket leder.
  • Omdrejningspunktet for de mange opgaver jeg løste, var at omsætte kompleks viden fra forsknings- og vidensinstitutioner til klare budskaber.
  • Jeg stod fra 2008 til 2017 for innovationsnetværkets pressearbejde, udarbejdede pressemeddelelser, brochurer, rapporter og webtekster – og var en central partner i netværkets mange formidlingsaktiviteter.

Resultat

Voksende kendskab til Innovationsnetværket blandt branchens virksomheder, videnspartnere og omgivelserne i øvrigt
Løbende presseomtale i en række nyheds- og fagmedier
Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning (som i dag hedder Lifestyle & Design Cluster) er siden starten vokset markant og i dag en af livsstilsbranchens stærke aktører. 
I foråret 2013 modtog netværket sin første guldmedalje fra EU for at være en af Europas bedste erhvervsklynger.

 

“Vores udfordring er, at vi konstant skal formidle kompliceret stof til vidt forskellige interessenter. Vores samarbejde med Birgitte Iversen har været udbytterigt, fordi hun har indgående viden om vores målgruppe – bolig- og beklædningsvirksomheder – og derfor både kan være sparringspartner på det kommunikationsstrategiske plan og i de konkrete aktiviteter, hvor budskaberne formidles i et klart og nærværende sprog”

Betina Simonsen, Direktør

Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning

www.innonetlifestyle.com

Har din virksomhed også behov for flere former for ekstern hjælp til kommunikation?

Så kan Makkerskab være løsningen:

Fleksibelt Makkerskab

Kontor Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email info@retning.dk

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.