On location

Jeg rykker ind hos jer

Er du i tvivl om, hvordan I professionaliserer virksomhedens kommunikation? Eller har I brug for ekstra ressourcer i en afgrænset periode?
Så kan jeg flytte ind hos jer et antal dage om måneden og give hjælp til kommunikation. Vi laver en fleksibel aftale, som passer til, hvor mange timer din virksomhed har brug for.

Jeg har i mange år tjekket ind og ud af både offentlige og private organisationer for at udføre konkrete opgaver. Derfor er jeg vant til lynhurtigt at danne mig et overblik over, hvad der skal til for at skabe værdi omkring kommunikation og markedsføring.

Oftest hjælper jeg med at udvikle en kommunikationsstrategi – og bliver hængende for at understøtte fremdrift og resultater.

…og har inspiration fra andre med

Jeg trækker på min erfaring fra mere end 10 år som selvstændig rådgiver for små og mellemstore virksomheder samt mange år som leder og kommunikationsansvarlig hos bl.a. TEKO (nu VIA Design) og Lifestyle & Design Cluster.

I årenes løb har jeg som tekstforfatter skrevet et væld af brochurer, pressemeddelelser, nyhedsbreve, årsberetninger, webtekster, kronikker mm., og været projektleder på en lang række opgaver.

Jeg har derfor rigtig meget praktisk erfaring, som det er vigtigt for mig at holde ved lige – måske i din virksomhed?

OBS: Jeg tilbyder primært hjælp til kommunikation i Region Midtjylland. (Meeeeen hvis opgaven er særlig interessant, kan jeg godt lokkes længere væk..)

Vil du vide mere?

Så ring til mig, Birgitte Iversen, på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@retning.dk

RETNING

Drewsensvej 3

8600 Silkeborg

Telefon 23 11 50 20

E-mail info@retning.dk

CVR 30 10 82 80