Freelance konsulent til din markedsføringsstrategi

Jeg rykker ind hos jer

Er du i tvivl om, hvordan I fører jeres markedsføringsstrategi ud i livet? Eller har I brug for ekstra ressourcer i en afgrænset periode – fx til at professionalisere kommunikation og markedsføring? Så kan en freelance konsulent være løsningen.

Jeg kan flytte ind hos jer et antal dage om måneden og give konkret hjælp til kommunikation og markedsføring. Vi laver en fleksibel aftale, som passer til, hvor mange timer din virksomhed har brug for.

Som erfaren kommunikationsrådgiver har jeg i mange år tjekket ind og ud af både offentlige og private organisationer for at udføre konkrete opgaver. Derfor er jeg vant til lynhurtigt at danne mig et overblik over, hvad der skal til for at skabe værdi.

Oftest hjælper jeg med at udvikle en markedsføringsstrategi, kommunikationsplan osv. – og bliver hængende for at understøtte fremdrift og resultater.

Min styrke er evnen til at navigere mellem teori og praksis. Derfor vil jeg rigtig gerne være med, når strategien skal omsættes til virkelighed.

Som freelance konsulen er det vigtigt for mig at være tæt på kundens virksomhed. Allerhelst vil jeg komme hos jer, men online møder er også en mulighed.

…og har inspiration fra andre med

Jeg trækker på mine mange års erfaring som kommunikationsrådgiver for små og mellemstore virksomheder samt leder og kommunikationskonsulent hos bl.a. TEKO (nu VIA Design) og Lifestyle & Design Cluster.

I årenes løb har jeg som tekstforfatter skrevet et væld af brochurer, pressemeddelelser, nyhedsbreve, årsberetninger, webtekster, kronikker mm.

Desuden har jeg været projektleder på en lang række opgaver, og været ansvarlig, når der skulle lægges markedsføringsstrategi, opsættes kommunikationsmål, laves strategiplanlægning osv.

Jeg har derfor rigtig meget praktisk erfaring, som måske skal gøre nytte i din virksomhed?

 

OBS: Jeg tilbyder primært freelance konsulent-hjælp til kommunikation i Midtjylland. (Meeeeen hvis opgaven er særlig interessant, kan jeg godt lokkes længere væk..)

Vil du vide mere?

Så ring til mig, Birgitte Iversen, på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@retning.dk

RETNING

Drewsensvej 3

8600 Silkeborg

Telefon 23 11 50 20

E-mail info@retning.dk

CVR 30 10 82 80