Freelance konsulent til din markedsføringsstrategi

Jeg rykker ind hos jer

Er du i tvivl om, hvordan I fører jeres markedsføringsstrategi ud i livet? Eller har I brug for ekstra ressourcer i en afgrænset periode – fx til at professionalisere kommunikation og markedsføring? Så kan en freelance konsulent være løsningen.

Som erfaren kommunikationsrådgiver har jeg i mange år tjekket ind og ud af både offentlige og private organisationer for at udføre konkrete opgaver.

Derfor er jeg vant til lynhurtigt at danne mig et overblik over, hvilken form for kommunikation og markedsføring der skal til for at skabe værdi i en virksomhed.

 

Fokus på salg og markedsføring

Jeg er certificeret i Emotionelle kundetyper, som er en forskningsbaseret metode, der handler om, hvad der frister forskellige kunder til at købe.

Viden om kundetyperne hjælper med at tilrettelægge en markedsføringsstrategi, som indeholder de rigtige virkemidler. For nogle kunder overbevises bedst af tal og grafer, hvorimod andre skal have storytelling og følelsesladede budskaber. Jeg hjælper jer med at afklare, hvilke argumenter der påvirker målgruppen i netop din virksomhed til at købe.

 

Få styr på jeres markedsføringsstrategi

Min rolle i din virksomhed tilpasses jeres behov. Oftest hjælper jeg med at udvikle en markedsføringsstrategi, kommunikationsplan osv. – og bliver hængende for at understøtte fremdrift og resultater.

Min styrke er evnen til at navigere mellem teori og praksis. Derfor vil jeg rigtig gerne være med, når jeres markedsføringsstrategi skal omsættes til konkret kommunikation og markedsføring.

Praktisk erfaring

Jeg trækker på mine mange års erfaring som kommunikationsrådgiver for små og mellemstore virksomheder samt leder og kommunikationskonsulent hos bl.a. TEKO (nu VIA Design) og Lifestyle & Design Cluster.

I årenes løb har jeg som tekstforfatter skrevet et væld af brochurer, pressemeddelelser, nyhedsbreve, årsberetninger, webtekster, kronikker mm.

Desuden har jeg været projektleder på en lang række opgaver, og været ansvarlig, når der skulle lægges markedsføringsstrategi, opsættes kommunikationsmål, laves strategiplanlægning osv.

Jeg har derfor rigtig meget praktisk erfaring, som måske skal gøre nytte i din virksomhed?

 

Fysisk eller online

Jeg kan flytte ind hos jer et antal dage om måneden og give konkret hjælp til kommunikation eller facilitere en markedsføringsstrategi. Vi laver en fleksibel aftale, som passer til de opgaver, I har brug for hjælp til at få løst.

Som freelance konsulent er det vigtigt for mig at være tæt på kundens virksomhed. Hvis jeres virksomhed ligger i Midtjylland eller København kan jeg løse opgaver hos jer, men vi kan naturligvis også have et løbende online samarbejde.

 

Slagplan for små og mellemstore virksomheder

Måske handler dit behov i højere grad om at få hjælp til at gennemføre vigtige diskussioner i ledergruppen om jeres kommunikation og markedsføring. Så er RETNING slagplan måske relevant for jer.
Læs om forløbet her.

Vil du vide mere?

Så ring til mig, Birgitte Iversen, på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@retning.dk

Du er også velkommen til at bestille en uforpligtende samtale. Læs mere her.

Kontor Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email info@retning.dk

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.