Skal vi ta´ en snak?

Strategisk sparring – Fordi kommunikation og markedsføring er en jungle.

Lad mig hjælpe dig med at finde vej.

 

Strategisk sparring til DIG

Jeg tilbyder 20 minutters strategisk sparring uden beregning. I en telefonsamtale eller på et online møde sætter vi fokus på, hvordan du kan arbejde mere professionelt med din virksomheds kommunikation, markedsføring og salg.

Tilbuddet er for:

 • Ejere, ledere og medarbejdere i små og mellemstore virksomheder. Dig, som har ansvaret for jeres synlighed – eller som gerne vil inspirere dine kolleger til, hvordan I kan arbejde mere målrettet og systematisk med kommunikation og markedsføring.

  og

 • Freelancere, soloselvstændige og ejere af mikrovirksomheder. Dig, som er i tvivl om, hvordan du bedst disponerer tid og økonomi, så du øge salget uden at misbruge din tid eller dine penge på forkert kommunikation og markedsføring.

Du bestemmer, hvad vi skal tale om – men skriv det gerne ved bookingen, så jeg kan nå at forberede mig lidt. Fx ved at kigge på din hjemmeside, inden vi taler sammen.

 

Ofte handler strategisk sparring om tvivl. Det kan være spørgsmål om ’det bedste næste skridt’ eller konkrete overvejelser om, hvordan I fx bedst kan nå ud til en bestemt målgruppe. Men det kan også være så meget andet; det er helt op til dig, hvad emnet skal være 🙂

Samtalen koster kun din e-mail, som du benytter, når du booker en tid.

 

Ved strategisk sparring kan vi fx drøfte dine konkrete spørgsmål og overvejelser om:

 • Målgrupper – og hvordan din virksomhed bedst når ud til kunderne
 • Overvejelser om emotionelle kundetyper
 • Din virksomheds hjemmeside
 • Den digitale kunderejse
 • Forretningsudvikling
 • Problemer med salg
 • Nyhedsbreve – hvordan kan I arbejde med dem?
 • Sociale medier – Skal / skal ikke – og hvilke bør I vælge?
 • Valg af leverandører relateret til kommunikation og markedsføring
 • Hvilke tiltag bør du prioritere højst?
 • Eller hvad du ellers har af overvejelser om din virksomheds kommunikation, markedsføring og salg…

 

Når du bestiller tid til strategisk sparring, vil jeg bede dig udfylde rubrikken ‘Note’ med:

  Link til din virksomheds hjemmeside

√  Beskriv kort dine aktuelle udfordringer (Kan evt. udelades, men hvis jeg ved lidt på forhånd, kan jeg bedre forberede mig.)

  Fortæl, om du foretrækker telefon- eller online møde. Jeg ringer dig op eller sender møde-link på det bestilte tidspunkt.

Du kan taste ovenstående oplysninger i kalenderaftalen. Den kommer frem, når du klikker på “Book 20 min. sparring” via denne knap:

Tidspunkterne for strategisk sparring er som regel fredage mellem kl. 12.00 og 15.00. Men ind i mellem er der afsat andre dage og klokkeslæt i kalenderen. Hvis du ikke kan finde et tidspunkt, som passer dig, er du velkommen til at sende mig en mail på birgitte@retning.dk. Så kan vi forsøge at finde et hul i kalenderne, som passer os begge.

OBS: Ved booking af strategisk sparring tilmeldes du samtidig nyhedsbrevet fra RETNING, som handler om kommunikation, markedsføring og salg. Her får du inspiration og jævnlige tilbud om strategi og kurser. Du kan naturligvis let framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig. Se privatlivspolitik

Kommunikationsstrategi og slagplan

Din samtalepartner ved strategisk sparring

Jeg hedder Birgitte Iversen, og jeg har været selvstændig siden 2007. Mit fokus har i alle årene været at hjælpe ledere og ansatte i små og mellemstores virksomheder med at øge salget via målrettet kommunikation og markedsføring. Jeg glæder mig til at tale med dig om din virksomheds RETNING.


Strategisk sparring er en uforpligtende samtale om din kommunikation og markedsføring.

Som mangeårig kommunikationsrådgiver for selvstændige kan jeg hjælpe dig med at finde RETNING i din virksomhed. Målet er, at du øger salget ved systematisk og målrettet synlighed overfor din målgruppe.

 

Vil du vente lidt med den snak? 

Så start i stedet med at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Når du senere føler dig mere klar, kan du til den tid booke en tid til strategisk sparring.

 

Tilmeld nyhedsbrev om strategi, kommunikation, markedsføring og salg:

Nyhedsbrev

Kontor Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email info@retning.dk

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.