Om

RETNING er en konsulentvirksomhed, som ejes af Birgitte Iversen.

RETNING tilbyder tekstforfatning samt rådgivning om kommunikations- og markedsføringsstrategi til små og mellemstore virksomheder. 

Min erfaring er, at mange virksomhedsejere arbejder alt for lidt med strategi, og det er risikabelt i disse år, hvor der sker rigtig mange forandringer, og hvor det er vigtigt, at man får truffet de rette valg – blandt andet om sin virksomheds digitale tilstedeværelse.

Princippet bag RETNING er, at strategi skal være let at forstå og bruge. Derfor har alle ydelser stor fokus på, hvordan strategi kan omsættes til praktisk hverdag i netop din virksomhed.

Kontakt mig på tlf. 23 11 50 20, hvis vi skal drøfte, hvordan din virksomhed kan øge salget ved at optimere kommunikation og markedsføring. Du er også meget velkommen til at skrive til mig på birgitte@retning.dk

Du kan også booke et 20 minutters sparringsmøde – Læs mere her.

RETNING er etableret i 2007.

Sådan arbejder jeg 

Kontor Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email info@retning.dk

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.