LinkedIn kursus

Individuel LinkedIn kursus og sparring for dig, som synes, at LinkedIn er svært.

Direktører, solo-selvstændige, medarbejdere, jobsøgende, studerende… Der er MANGE, som er usikre på, hvordan de skal bruge LinkedIn.

På dette individuelle LinkedIn kursus hjælper jeg dig – trin for trin – med at få styr på, hvordan DU skal bruge netværket. Målet er, at du får maksimalt udbytte af dette rigtig gode erhvervsnetværk – og kommer til at føle dig tryg og sikker.

LinkedIn kursus – kun for dig

Vi tilrettelægger forløbet, så det passer præcis til dig.

Emnerne kan fx være:

 • Hvordan LinkedIn fungerer – sådan helt lavpraktisk.
 • Tekster – jeg giver dig sparring på dine oplæg, eller skriver tekster til dig, fx din profiltekst.
 • Hvad vil du opnå med at være på LinkedIn?
 • Hvad er dine budskaber?
 • Forskellene på kommentarer, indlæg og artikler.
 • Hvordan laver du godt indhold.
 • Din personlige plan for LinkedIn.

Hvorfor er det så svært med LinkedIn?

På LinkedIn har vi mere på spil, end vi har på Facebook. Vi bliver lidt bange for at tabe ansigt i det professionelle miljø – for de andre virker så tjekkede, og ”tænk nu, hvis jeg bliver til grin”.
Ultimativt frygter man jo for sin troværdighed og sin indtægt.

På et individuelt LinkedIn kursus kan du stille og roligt arbejde med dine egne udfordringer og skabe et solidt fundament for at bruge LinkedIn.

Har du i lang tid gået omkring den varme grød?

Er du ikke rigtig kommet i gang med at bruge LinkedIn? Vil du gerne føres igennem det hele – fra opbygning af din profil til du er kommet i gang med at bruge platformen – på DIN måde?

Så er det måske nu, du skal have styr på LinkedIn – sådan for alvor?

Med et individuelt LinkedIn kursus får du løbende sparring, så du kan øve dig i dit eget tempo. Samtidig kan du få konkret hjælp, fx til din profiltekst.

 

LinkedIn kursus på DIN måde

Fordi LinkedIn er et erhvervsnetværk, vil mange gerne fremstå ’rigtigt’. Men det er jo individuelt, hvad der skal til. Derfor er det en fordel med et individuelt LinkedIn kursus, hvor du får greb om, hvordan DU vil bruge netværket.

Mit mål er at hjælpe dig – trin for trin – til at få styr på, hvordan DU skal bruge netværket.

 • Lær, hvordan LinkedIn fungerer – sådan helt lavpraktisk.
 • Afklar hvad du vil opnå – og nå dine mål.
 • Afklar, hvad du vil poste – og ikke bør poste.
 • Lær at skelne mellem indlæg og artikler og lær, hvordan du laver godt indhold.
 • Lav tekster, som passer præcis til dig.

 

Skal jeg giver dig hjælp til LinkedIn?

Fx ved at skrive din profiltekst eller give dig 1-1-sparring?

Jeg har brugt LinkedIn siden 2007 – og de første år anede jeg ikke, hvad jeg skulle stille op med netværket, så jeg gjorde næsten ingenting. Men pludselig forstod jeg perspektivet, og i dag er LinkedIn en central del af min forretning. Her opbygger jeg relationer til mine kunder og får ny faglig viden.

Som kommunikationsrådgiver har jeg i mange år hjulpet rigtig mange med at skrive personlige profiltekster, og jeg har mærket deres store nervøsitet ved at gøre noget ’forkert’ på denne platform. Det er tydeligt, at der er meget mere på spil end på fx Facebook.

Jeg har holdt både fysiske og online kurser; både åbne kurser og forløb i små og mellemstore virksomheder. Men efterhånden har jeg erfaret, at det er individuelle forløb, som flytter mest. Der, hvor jeg kan give dig konkret sparring og feedback, så du bliver tryg ved LinkedIn.

   

   Kommunikationsstrategi og slagplan

   Birgitte Iversen, kommunikationsrådgiver

    

   Hvis du har lyst til at få individuel hjælp til LinkedIn, er jeg klar til at sparre med dig om DINE udfordringer. I fortrolighed arbejder vi med det, som du er i tvivl om.

    

   Pris og praktisk info

   Samarbejdet foregår ved, at du køber et klippekort på fx fire eller ti timer, som du kan bruge til sparring og tekstoplæg.
   Dermed får du adgang til en nem og fleksibel ordning, hvor du har undervisning og sparring til rådighed, imens du vænner dig til at bruge LinkedIn. Læs om klippekortet her 

   Senest 24 timer efter købet (på hverdage), kontakter jeg dig for at aftale et første møde. Her drøfter vi, hvad du gerne vil have hjælp til, og vi aftaler forløbet. Da dette LinkedIn kursus er individuelt, skal vi sammen beslutte, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

   Som regel foregår det som løbende telefonsamtaler eller online møder, kombineret med at vi begge arbejder med din LinkedIn-profil ind i mellem møderne. Det er også muligt at mødes fysisk på en af mine mødeadresser i henholdsvis Silkeborg og København.

   Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, du er i tvivl om. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan dit individuelle LinkedIn kursus bedst tilrettelægges.

   Overvejer du hjælp til LinkedIn?

   Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 11 50 20 eller e-mail birgitte@retning.dk. Du må også gerne booke et uforpligtende møde i min kalender. Den finder du her.

   “Jeg havde respekt for mediet og var derfor også meget mere forsigtig med at skrive noget og især lave indlæg. Derfor ville jeg gerne lære mere om LinkedIn, og især om “teknikken”. Nu føler jeg mig mere tryg og motiveret til at gå i gang med at skrive indlæg. Det var en meget flot performance fra dig. Du er behagelig og kompetent.”

   Ledelsesrådgiver Anne Christiane Castenschiold Bill

   “Jeg er blevet mere sikker på, at jeg faktisk har en masse at byde ind med – Fordi jeg via simple teknikker og redskaber, har fået meget bedre forståelse. Du gav en stor ro, og samtidig en stor tro på, at det der LinkedIn nok ikke er så slemt endda.
   Jeg er efter endt kursus fyldt med energi og lyst til at arbejde med LinkedIn. Jeg havde på ingen måde forestillet mig, at jeg skulle have haft så meget med. Det lyder måske lidt overdrevet, men jeg har ikke kun lært meget om LinkedIn som arbejdsredskab. Jeg har også lært noget om, hvordan jeg opfatter mig selv i den digitale verden. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.”

   PBA i Produktudvikling og Teknisk Integration Maren Hansen

    

   “Superfint kursus, som man lige skal huske at sætte tid af til. Jeg har lært mange nye ting om både LinkedIn og kommunikation idet hele taget – tak for det. Det var en fornøjelse at lære nyt. ” 

   HR Udviklingskonsulent Susanne Rasmussen, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse, Grønland

    

   “Jeg forstår LinkedIn bedre nu, så jeg kan arbejde mere målrettet med, hvad jeg følger, deler og skriver.
   Jeg har fået masser af ideer til opslag – både det, jeg vil give og håber at få tilbage. Det er en kæmpe forandring for mig; den måde, du har ført mig gennem processen skridt for skridt. Introduktioner og opgaver, der hænger sammen og bygger op. Ideerne er kommet stille og roligt og paraderne er faldet.

   Opbygningen af forløbet var fin og logisk og skabte motivation og mod til at handle, bl.a. gennem de gode små og overskuelige opgaver. Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre.”

   Underviser i ledelse, kommunikation og projektskrivning Anne Bøwadt Jacobsen, Erhvervsakademi Aarhus

    

   “Kurset har styrket min tro på, at det jeg lægger ud, giver værdi for andre. Det har givet bedre struktur for brugen af LinkedIn og en øget bevidsthed om at kommunikere til målgruppen.”

   Salgsleder Bent G. Svendsen

    

   “Inden kurset syntes jeg, at LinkedIn var uoverskueligt, og jeg var usikker på, hvordan jeg kunne bruge min stemme der. Nu føler jeg, at mine begrænsninger er opløst, og jeg har fået mod på at bruge LinkedIn som primær kanal,  fordi jeg har fået et større overblik – og modet til at bruge det regelmæssigt. Det har været superinteressant og lærerigt. Det forpligter… og det er godt.”

   Billedkunstner og foredragsholder Mette Boe

   Kontor Jylland:
   co-work | Bæredygtig Herning
   Gl. Skolevej 1, 2. sal
   7400 Herning

   Mødeadresse Sjælland:
   La Oficina
   Suomisvej 4
   1927 Frederiksberg

   Email info@retning.dk

   Tlf 23 11 50 20

   CVR 30 10 82 80

   Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.