Design Concern

Udfordring

Design Concern hjælper private virksomheder og offentlige institutioner med design. De er specialister i at skabe unikke brugeroplevelser, og har en bred palet af kunder fra mange brancher.

Derfor er der jævnligt en virksomhed, som skal have udviklet en kommunikationsstrategi eller har behov for tekster til fx brochurer eller et nyt website.

Løsning

Jeg samarbejder med Design Concern om udvikling af kommunikationsstrategier og skriver desuden jævnligt tekster for deres kunder. Kunsten er hver gang at afkode, hvem kunden er, så teksten appellerer til målgruppen og samtidig afspejler afsenderen.

Målet er at få design og tekst til at gå op i en højere enhed, der skaber merværdi og understøtter de budskaber, som skal kommunikeres.

Resultat

Løbende samarbejde omkring kommunikationsstrategier og tekstproduktion.

 

“Vi har i en længere årrække samarbejdet tæt med Birgitte Iversen og RETNING. Bl.a. ved tilrettelæggelse af workshops og afdækning af kommunikationsstrategier for vores kunder. Birgitte løser også tekstopgaver for os – og hun er superskarp til at finde ind til de rette budskaber og tone of voice. Det resulterer i design- og kommunikationsløsninger, som rammer målgrupperne spot on, og som højner løsningerne markant.”

 

Lone Storgaard, direktør og ph.d., DESIGN CONCERN
www. designconcern.com

Har din virksomhed også skiftende behov for ekstern hjælp til kommunikation? Så kan Makkerskab være løsningen:

Fleksibelt Makkerskab

Mødeadresse Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email birgitte@retning.dk 

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.