Ejerleder – Din personlighed har betydning for virksomhedens udvikling

Åh nej! Spænder du ben for din virksomheds udvikling?
Så er du præcis ligesom rigtig mange andre ejerledere!

Du har som person enorm stor betydning for, hvordan din virksomhed udvikler sig. For det er dig, der som ejerleder skal træffe de vigtige valg. Men sandsynligvis falder du i den klassiske fælde: Du vælger kommunikation og markedsføring ud fra, hvad du selv kan lide, frem for, hvad din kunde har brug for.

Jeg har skrevet denne e-bog om, hvad du skal være opmærksom på, så du undgår at falde i fælden. Her kan du læse om fire forskellige typer. De har hver sin måde at udvikle virksomhed på – og mon ikke du kan kende dig selv?

Ejerledere er vidt forskellige. Kend dine stærke og svage sider, så du ved, hvad du skal skrue op og ned for i udviklingen af din virksomhed. Og lær, hvordan virksomhedens kommunikation og markedsføring påvirkes af dig og dine præferencer – på godt og ondt.

Ejerleder – vil du vide noget om dig selv?

Så skriv dig op her

Skriv navn og email i felterne nedenfor. Så får du fluks tilsendt denne e-bog om ejerlederens betydning for virksomhedens udvikling:

Ved tilmelding modtager du fremover nyhedsbrevet fra RETNING. Det indeholder viden om kommunikation, markedsføring og salg samt lejlighedsvise tilbud om konkrete ydelser. Du kan naturligvis nemt melde det fra igen.

Privatlivspolitik

Ejerens betydning for virksomhedens udvikling, kommunikation og markedsføring

co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email info@retning.dk

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80