Ejerleder – Din personlighed har betydning for virksomhedens udvikling

Åh nej! Spænder du ben for din virksomheds udvikling?
Så er du præcis ligesom rigtig mange andre ejerledere!

Du har som person enorm stor betydning for, hvordan din virksomhed udvikler sig. For det er dig, der som ejerleder skal træffe de vigtige valg. Men sandsynligvis falder du i den klassiske fælde: Du vælger kommunikation og markedsføring ud fra, hvad du selv kan lide, frem for, hvad din kunde har brug for.

Jeg har skrevet denne guide om, hvad du skal være opmærksom på, så du undgår at falde i fælden. Her kan du læse om fire forskellige typer. De har hver sin måde at udvikle virksomhed på – og mon ikke du kan kende dig selv?

Ejerledere er vidt forskellige. Kend dine stærke og svage sider, så du ved, hvad du skal skrue op og ned for i udviklingen af din virksomhed. Og lær, hvordan virksomhedens kommunikation og markedsføring påvirkes af dig og dine præferencer – på godt og ondt.

Ejerleder – vil du vide noget om dig selv?

Så skriv dig op her

Skriv navn og email i felterne nedenfor. Så får du fluks tilsendt denne guide om ejerlederens betydning for virksomhedens udvikling:

Ved tilmelding modtager du fremover nyhedsbrevet fra RETNING. Det indeholder viden om kommunikation, markedsføring og salg samt lejlighedsvise tilbud om konkrete ydelser. Du kan naturligvis nemt melde det fra igen.

Privatlivspolitik

Ejerens betydning for virksomhedens udvikling, kommunikation og markedsføring

Vidste du dette om ejerledere ?

  • Ordet siger sig selv: Ejerlederen både ejer og leder sin virksomhed.
  • Ejerledere udgør kernen af dansk erhvervsliv – blandt andet fordi 80% af danske virksomheder er ejerledede.
  • Der er relativt mange ældre ejerledere – og langt de fleste er mænd.
  • Ejerledere brænder for deres virksomhed, som typisk er deres liv og identitet. Det handler e-bogen fra RETNING lidt om.
  • Ejerledere oplever en ekstrem grad af ansvarsfølelse – både for økonomien (som jo er egne penge), medarbejderne og kunderne.
  • Ejerledere tænker langsigtet, fordi de går all in. Desværre er den langsigtede strategi ofte inde i deres hoveder, og kan være svær for andre at afkode.
  • Og ja – så er de interessante mennesker at samarbejde med, fordi de virkelig brænder for deres fag og produkt. Det er som om, at ejerledere er karakteriseret af en ganske særlig ild.

Kontor Jylland:
co-work | Bæredygtig Herning
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Mødeadresse Sjælland:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Email info@retning.dk

Tlf 23 11 50 20

CVR 30 10 82 80

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. RETNING forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.