RETNING er en konsulentvirksomhed, som ejes af Birgitte Iversen.

Virksomheden er grundlagt i 2007, og skiftede d. 1. januar 2020 navn fra c:ommunicate til RETNING, fordi ydelserne har bevæget sig fra konkrete kommunikationsopgaver til strategisk rådgivning.

RETNING tilbyder rådgivning og viden til virksomhedsejere i små og mellemstore virksomheder om kommunikations- og markedsføringsstrategi – hvilket også indebærer fokus på forretningsstrategien.

Min erfaring er, at mange virksomhedsejere arbejder alt for lidt med strategi, og det er risikabelt i disse år, hvor der sker rigtig mange forandringer, og hvor det er vigtigt, at man får truffet de rette valg – blandt andet om sin virksomheds digitale tilstedeværelse.

Princippet bag RETNING er, at strategi skal være let at forstå og bruge. Derfor har alle ydelser stor fokus på, hvordan strategi kan omsættes til praktisk hverdag i netop din virksomhed.

Hvis du er ejer af en lille eller mellemstor virksomhed: Lad os tage et uforpligtende møde om, hvad jeg kan tilbyde.

Hvis du har en mikrovirksomhed, foreslår jeg, at du melder dig ind i Klub RETNING, som er et online fællesskab, hvor du får inspiration om strategi, kommunikation og markedsføring. Det er et gratis og uforpligtende tilbud. Se mere på www.klubretning.dk